Mărește-ți portofoliul de clienți și dezvolta-ti brandul de avocat.

Intrebari frecvente

Mai multi clienti si un branding profesional! Platforma noastra profesionala, impreuna cu echipa formata din experti in domeniul juridic, tehnologic, marketing si branding, au ca singur scop prezentarea expertizei si reputatiei tuturor avocatilor membri ai comunicatii TotalJuridic in cel mai profesionist mod. Acesta inseamna, desigur, mai multe cautari si deci, mai multi clienti si mai multa imagine pentru dumneavoastra!

 Completati formularul de contact  din josul pagini si un reprezentant va va contacta penru a va prezenta pachetele.

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast

Dupa ce validarea este facuta si profilul este vizibil, clientii va vor putea contacta direct.

Veti fi anuntat prin e-mail. Deoarece nu stocam mesaje pe servarul nostru, toate comunicarile sunt transmise direct catre furnizorul de servicii de e-mail al adresei de e-mail pe care ati specificat-o pentru crearea contului. Va recomandam sa folositi un furnizor de e-mail care sa garanteze un nivel ridicat de securitate.

Desigur! Veti primi un e-mail cu mesajul clientului la adresa de e-mail folosita pentru crearea contului.

Pentru astfel de situatii, puteti refuza sau ignora mesajul.

Nu, nu facem asta! Sunteti liber sa va stabiliti onorariile, conditiile de colaborare si tot ce se refera la clientul dumneavoastra. De asemenea, veti comunica toate acestea direct clientului dumneavoastra.

Nu, acesta va fi achitat direct catre dumneavoastra! Deoarece nu stabilim onorariul, nu solicitam nici clientului sa il achite pe platforma. Comunicati direct clientului toate detaliile despre colaborarea cu domneavoastra, inclusiv mijloacele de plata a onorariului de avocat.

Crearea contrului pe platforma si serviciile de care dispun conturile sunt taxate conform pachetelor.
Pentru a identifica ce pachet se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.

Suntem o comunitate! De aceea, ca in orice comunitate, respectul, consideratia, empatia si profesionalismul sunt puterile care fac sa creasca mai departe comunitatea. Asteptam sa va tratati potentialii clienti de pe platforma ca pe toti ceilalti clienti ce va intra in cabinet, la standardele inalte impuse de profesia juridica. De asemenea va incurajam sa fiti activ, avand posibilitatea de a utiliza facilitatile din cadrul platformei sau sa contactati avocatii colegi ori de cate ori abeti nevoie de o colaborare.

Intra in contact cu noi si afla ce pachet ti se potriveste.